Hogyan készül

Táskáim elkészítésénél fontos szempont volt, hogy egyediségük mellett, minőségük kiváló legyen megtisztelve ezzel a viselőiket, hogy olyan különleges táskát hordhassanak amilyenek ők maguk.

Ezért kerestem meg a legjobb manufaktúrát ahol a termékek előállítását magas szintű kézműves szaktudásra alapozzák az áruk minősége a specializált szerszámoknak köszönhetően kiváló.

A táskáim gyártásához, Olaszországból származó, minőségi marha- és borjúbőröket használunk megőrizve hosszú élettartamukat.

 

Kiemelkedően fontos szempont számomra a fenntarthatóság eszméje.

 

Miután  a BŐR - az egyik legősibb,”újrahasznosított hulladék”, hiszen az ember, a kezdetektől fogva húst evett, és az elfogyasztott állatok bőrét, szőrét készítette ki, táskáimhoz használt bőrök a kizárólag húsfogyasztásból származó bőrök.

 

Nagy figyelmet fordítok arra, hogy ne használjunk olyan bőröket, amik kifejezetten a bőréért tenyésztett állattól származnak.

Minden egyes termék hosszú tervezési munkálaton esik át. Az „anti-futószalagos” produktumaink exkluzív és személyre szabott élményt nyújtsanak minden egyes viselőjének.

Kapni öröm, adni boldogság!

Életképek

Weisz Fanni
Weisz Fanni
Weisz Fanni
Weisz Fanni